Un nou CONCURS la EBS Radio. Asculți și câștigi (20-24 februarie)

Vestea bună e că șirul premiilor pentru comunitate continuă și în perioada 20-24 februarie, la EBS Radio. Așa că fii pe fază la #EBSToGo, prinde semnalul de concurs, răspunde corect pe pagina noastră de Facebook la întrebarea adresată pe post și pregătește-te să fii răsplătit.

E unde trăiești. E unde câștigi. EBS Radio îți e alături zi de zi. Muzica bună, informațiile esențiale, buna dispoziție și apropierea față de comunitate sunt ingredientele care ne aduc, în fiecare oră, în fața a mii de ascultători. E timpul să îi premiem pe cei mai norocoși dintre ei.

1.     Ascultă EBS Radio, prinde semnalul de concurs și fii atent la întrebarea adresată de Ioana Botezan la #EBSToGo, între orele 16-19.
2.     Intră pe pagina noastră de Facebook, răspunde la întrebarea pe care ai auzit-o pe post, iar noi te premiem. Va câștiga cel mai creativ răspuns.

O nouă săptămână aduce noi premii și parteneri la EBS. Alături de business-uri de succes din oraș, am pregătit premii care să te bucure în luna iubirii, chiar în săptămâna în care ne bucurăm de Dragobete: de la servicii de înfrumusețare la ținute chic.

Ce poți câștiga?

Luni, 20 februarie – Voucher în valoare de 400 lei la Catwalk by Ramona Mândru

Marți, 21 februarie –  Voucher în valoare de 200 de euro Di ART Clinic -Dr. Diana Gavril Specialist Chirurgie Plastica și Estetica

Miercuri, 22 februarie – Voucher în valoare de 1.000 de lei  La Donna Fashion

Joi, 23 februarie – Voucher în valoare de 1.200 lei pentru albire dentară -Clinica Stomatologie Cluj

Vineri, 24 februarie – Un curs de auto-machiaj în valoare de 600 de lei cu Gabriela Popescu

 

*Asculți EBS Radio și câștigi!* Alte informații vei găsi pe site-ul nostru, dar și pe paginile EBS de pe rețelele de socializare – Facebook și Instagram.

Ne poți asculta și aici: