Filme, teatru, muzică, tururi ghidate și alte întâlniri de suflet pentru maghiari și români la Zilele Culturale Maghiare

Ediția a treisprezecea a Zilelor Culturale Maghiare aduce și evenimente cu care suntem obișnuiți, dar și noutăți, Cu unele ne va plăcea să ne obișnuim, în mod sigur. O noutate de pomenit neapărat este faptul că turnul Bisericii Sf. Mihail, renovat, este de nerecunoscut. De acest lucru se poate convinge oricine se înscrie pe siteul evenimentului la o vizită în turn.

Multe dintre evenimente sunt accesibile și celor care nu vorbesc limba maghiară. Ni le recomandă directorul de programe Lilla Szabo, care ne spune și ce noutăți aduce această ediție la care sunt așteptați și maghiarii, dar și românii. Pentru că, spune Lilla Szabo, „de aceea organizăm festivalul, ca să arătăm cultura maghiară la toată lumea care este interesată de ceea ce considerăm că merită să fie vizibil pentru cei ce nu cunosc cultura maghiară sau pentru cei ce sunt interesați să vadă noutățile din ultimii ani.”

Ne poți asculta și aici: