AUDIO | Artistul clujean Klyde și-a lansat primul EP, „Restless”

După cum a promis acum o lună, în interviurile dedicate campaniei EBS #StaiLaRadio, Klyde a terminat primul său EP în regim independent. Artistul clujean, care creează acum la București, a vorbit la EBS Radio despre piesa „Incomplete”, care marchează finalizarea EP-ului.

 

„Mă bucur foarte mult, a fost o mare bătaie de cap, mai complicat ca de obicei, dar uite că am reușit să fac ce mi-am propus și satisfacția e mare și sunt mândru de el și fericit”, a spus Klyde la EBS Radio.

EP-ul „Restless” are patru piese, care au fost lansate pe rând. Cele trei single-uri lansate înainte sunt: „Summertime Dreaming”, „Happy Place” și „DMs”. Ultima piesă, „Incomplete”, e lansată acum, odată cu întregul EP-ul.

Klyde a explicat pentru cei care nu sunt în domeniu ce înseamnă un EP (extended play). Acesta poate conține oricâte piese, dar trebuie să aibă, în total, sub jumătate de oră. „Tot ce e de la 30 de minute în sus se consideră album, LP (long play).”

„Incomplete”

„Incomplete”, o piesă despre „vicii, reale sau metaforice, lansată pe toate platformele de streaming, este probabil cea mai electro piesă de pe EP, acesta fiind mai degrabă synth-pop, și poate și cea mai complexă piesă de pe EP”, a spus Klyde.

Promovarea va avea loc cât mai mult în online, plus TV și radio, pentru că „deocamdată nu se poate vorbi despre concerte sau ‘cântări’. Sper ca în câteva luni să putea avea totuși niște concerte mai mici, mai restrânse.”

Ascultați aici interviul acordat de Klyde lui Angel Rusu:

 

Piesa „Incomplete” completeză primul EP al Lui Klyde, intitulat „Restless”.

Ne poți asculta și aici: