AUDIO | Sandy Deac, despre noul videoclip Desperado: „E o piesă care arată foarte bine mentalitatea fricii”

Sandy Deac a vorbit la EBS Radio despre vremurile pe care le trăim, menirea artiștilor în această perioadă și noua piesă a trupei Desperado „Codu-i frate cu românul”.

Sandy Deac, chitarist, vocalist și compozitor, a povestit că izolarea impusă în timpul pandemiei le priește membrilor trupei Desperado.

„Scriem foarte multe piese, zici că strechea ne-a apucat. Pentru că nu avem ce să facem, compunem”, a spus Sandy.

El a povestit și despre noua piesă a trupei, proaspăt apărută, și care se numește „Codu-i frate cu românul”

„E o piesă pe care am scris-o anul trecut… Dar nu am considerat necesar să scot la înaintare această piesă pentru că nu era ceva de subliniat. Dar acum, pentru că noi toți lucrăm de acasă, am hotărât să facem și un videoclip și fiecare și-a facut partea de acasă… Asta e o piesă care arată foarte bine mentalitatea fricii”, a mai spus Sandy Deac.

Artistul clujean a mai vorbit despre problemele cu care se confrută artiștii în această perioadă, dar și despre dorul de concerte.

„Ne e foarte dor să cântăm, nu să cântăm ca să facem bani. Ne e dor să ne vedem, să râdem, să bem o bere și să cântăm, și se va întâmpla și asta cândva”, a mai spus Sandy Deac.

Mai multe despre noua piesă, dar și despre menirea artiștilor în perioda izolării la care suntem supuși toți în această perioadă aflați din interviul pe care Sandy Deac i l-a acordat Ancăi Brășfălean.

Sursa foto: Facebook/Sandy Deac

 

Ne poți asculta și aici: