AUDIO | „Singurul lucru care va rămâne este muzica”, spune Ovidiu Lipan Țăndărică

La Cluj are loc vineri seară premiera operei „Terranova: Renașterea Spiritului” a lui Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul programului operei clujene “Opera Summer Hub”. Ovidiu Lipan Țăndărică s-a aflat azi în studioul EBS, alături de directorul Operei clujene Florin Estefan, care este și interpret în Terranova.

Este multiculturalitate, cuprinde toată sfera spirituală, este o operă de echilibrare energetică, de înălțare spirituală, de vindecare”, spune Ovidiu Lipan Țăndărică, la EBS Radio, despre „Terranova: Renașterea Spiritului”. „Singurul lucru care va rămâne și va dăinui este muzica”, spune el.

Despre colaborarea cu Opera Națională Cluj-Napoca, Ovidiu Lipan Țăndărică spune că a fost una extraordinară și s-a declarat copleșit de felul în care a decurs punerea în scenă a proiectului.

Directorul Operei clujene Florin Estefan, care este și interpret în Terranova,  a spus că odată cu revenirea la normalitate, spectacolul ar trebui pus în scenă cu o orchestră mare și cor, așa cum ar merita, de fapt, un proiect de asemenea anvergură și frumusețe.

Ascultați aici interviul acordat de Ovidiu Lipan Țăndărică și Florin Estefan lui Tiberiu Crișan:

 

(Ovidiu Lipan Țăndărică și Florin Estefan la EBS Radio. Foto: Tiberiu Crișan)

 

Ne poți asculta și aici: