AUDIO | Strada Potaissa revine la viață. Andi Dasizler: „Sperăm să fie o ediție a bucuriei revederii”

Strada Potaissa se va umple de culoare și în acest an. Organizatorii piaței de flori altfel din Cluj-Napoca pregătesc deja o nouă ediție, care va avea loc în luna iulie.

Andi Daiszler a vorbit la EBS Radio despre acest eveniment, care este în plin proces de organizare.

„A patra ediție sperăm să fie o ediție a bucuriei revederii. Venim după o perioadă foarte sărăcăcioasă în evenimente, din perespectiva pendemiei, venim să ne revedem cu toții și să punem din nou stăpânire pe o stradă și să o transformăm și să o redăm publicului”, a spus reprezentantul Asociației Daisler, care a pus la cale acest proiect.

Piața de flori altfel a avut de la bun început și scopul de a pune în valoare strada Potaissa, dar și altele din centrul orașului. Și dacă mai multe străzi centrale vor fi modernizate, străzile Potaissa și Fortăreței și intersecția cu Inocențiu Micu-Klein rămân deocamdată în afara acestui proces

„Am vrea ca prin demersul nostru să începem dialogul vizavi de ce ar putea reprezenta această zonă, în primul rând pentru localnici, în al doilea rând pentru turiști și în al treilea rând pentru oricine ar dori să desfășoare o activitate în această zona”, a mai spus Andi Daiszler la EBS Radio.

Mai multe despre această ediție, care este pregătită pentru perioada 3-5 iulie, dar și despre magazinul online stradapotaissa.com deschis în timpul pandemiei, aflați din interviul pe care Andi Daiszler i l-a acordat Ancăi Brășfălean.

 

Sursa foto: Facebook/Strada Potaissa

Ne poți asculta și aici: