AUDIO | Trupa clujeană Zimbru și adaptarea artiștilor la provocările pandemiei

Noul single al trupei clujene Zimbru e gata, dar restricțiile din pandemie fac dificilă realizarea videoclipului pe care și-l doreau membrii trupei.

Foto: Trupa clujeană Zimbru / Facebook

 

„Piesa sună grozav, abia așteptăm să o și scoatem în lume, dar nu mai știm cum să ne ocupăm de partea de clip. Aveam planuri foarte mari, dar e foarte greu să le mai realizăm acum. Probabil vom lansa noul single la finalul lui iunie, nu avem o data precisă, trebuie să stabilim ce facem cu partea de video și cum reușim să completăm povestea pe care voiam să o spunem cu videoclipul pe care l-am gândit inițial. După ce reușim să batem detaliile astea în cuie o să stabilim și o dată de lansare”, i-a spus Andrei Bobiș, fondator și performer la Zimbru, lui Angel Rusu.

Printre provocările pandemiei e să te întorci cu studioul de înregistrări, din nou, acasă, dar cele mai grele lucruri sunt să nu poți să își vezi colegii de trupă și lipsa concertelor.

Ascultați interviul acordat de Andrei Bobiș lui Angel Rusu, aici:

 

Trupa Zimbru e în playlist-ul #StaiLaRadio, dedicat de EBS Radio muzicii românești și clujene, cu melodia „Little Creatures”:

Ne poți asculta și aici: