AUDIO | Tudor Costina, despre stand-up în aer liber: „Dacă e lumină afară, e moartea comediei”

Comediantul clujean Tudor Costina a vorbit la EBS Radio despre reluarea spectacolelor după carantină, glume și următorul show de la Cluj.

Comedianții se întorc pe scenă după câteva luni de pauză, cu spectacole în aer liber. Iar Tudor Costina spune că nu e așa de rău afară cum își imagina înaine de pandemie. Cu condiția să se lase întunericul când începe show-ul.

Perioada de izolare a fost plină de glume, dar marea problemă, spune Tudor, a fost că nu a putut să le „testeze”.

„În mod normal scriu o glumă și trec maximum 2-3 zile până când o testez la open mic și aflu verdicul – dacă rămâne sau nu rămâne. Dar în perioada de carantină scriu gluma și o las acolo. Și stă, și mă apasă cumva pe conștiință: ‘Mă, o fi bună, n-o fi bună?’. După o săptămâna nu mai îmi place, după două iar îmi place”, spune Tudor Costina.

Comediantul a învățat după doi ani de când face stand-up comedy ce place publicului. Dar au clujenii glume preferate?

„Am câteva glume legate de Cluj, dar foarte puțin tratez subiectul asta. Când îmi fac material trebuie să meargă peste tot pe unde mergem…Dar am glume cu festivaluri, cu Electric Castle, că înțelege lumea referințele”, a mai spus la EBS Radio Tudor Costina.

El îi așteaptă pe clujeni, în weekend, la un spectacol de stand-up comedy, în cartierul Gheorgheni.

Mai multe despre comedie, în general, și spectacolul „De aici reiese umorul”, aflați de la Tudor, care a fost invitatul lui Angel Rusu la WakeUp Cluj.

 

Sursa foto: Facebook/Tudor Costina

 

 

Ne poți asculta și aici: