Bugetul de investiții al municipiului Cluj-Napoca a fost suplimentat

Bani mai mulți pentru finalizarea marilor proiecte aflate în derulare la Cluj.

Consilierii locali au aprobat o suplimentare cu 6 milioane de lei a bugetului de investiții al municipiului, pe acest an, care ajunge astfel la peste 508 milioane de lei. O parte din bani vor fi utilizați pentru dotarea celor două noi creșe care urmează să funcționeze din toamnă în oraș.

Numărul de locuri disponibile va crește astfel, dar este limitat de măsurile de distanțare fizică, a declarat primarul Emil Boc.

„Ne-am dori cât mai mulți copii în creșă. Noi în acest moment avem 1.232 de locuri în creșă; avem 664 de locuri disponibile în condițiile acestei crize COVID. În 15 octombrie vom avea 1.382 de locuri în creșă, adică 150 de locuri în plus – creșa de pe Grigore Alexandrescu și cea din Bună Ziua (foto, n. red.). Asta înseamnă că ne mai crește numărul de locuri chiar și în actualele condiții COVID cu 92 de locuri. Deci vom avea 756 de locuri în cea mai neagră variantă de menținere a actualelor restricții. Probabil că dacă vom fi responsabili, vom putea lua măsuri care să ne ajute să ne reluăm activitatea cât mai repede cu putință”, a explicat Emil Boc.

 

Ne poți asculta și aici: