Florile vor pune „stăpânire” pe strada Potaissa începând de luni

Piața de flori altfel se va organiza și în acest an, dar va fi o ediție „restrânsă”, de pandemie.

📷 Marius Mariș ◘ https://komiti.media

 

Piața de flori altfel a orașului va putea fi vizitată între 6 și 12 iulie, în intervalul orar 17.00-21.00

Strada Potaissa – Piața de flori altfel se va desfășura, însă, într-o manieră mai restrânsă ca suprafață și durată față de edițiile precedente, din cauza condițiilor impuse de pandemia de Covid-19, spun organizatorii.

„Am restrâns suprafața de desfășurare a evenimentului, am restrâns și intervalul orar și ne vom asigura că toate măsurile de ordine și securitate vor fi urmate. Plănuiam să transformăm o zonă mult mai mare într-o oază de altceva în centrul orașului, să dialogăm cu vecinii pentru închiderea traficului rutier în întreaga zonă la fel ca anul trecut, un experiment care, din păcate, nu poate fi făcut în condiții sigure în acest moment”, a spus Andi Daiszler, președintele Asociației Daisler, inițiatorul evenimentului Strada Potaissa.

Accesul în piața de flori va fi liber și nerestricționat pentru toți cei care se vor supune controlului temperaturii la intrare și vor purta în permanență mască de protecție pe față, conform normelor legislative, iar în cadrul evenimentului normele de distanțare socială vor fi aplicate și monitorizate constant.

Momentele artistice vor lipsi în acest an din program, accentul fiind pe piața de flori și pe decorarea străzii.

Citește și:

AUDIO | Strada Potaissa revine la viață. Andi Dasizler: „Sperăm să fie o ediție a bucuriei revederii”

 

Ne poți asculta și aici: