FOTO | Alături de personalul medical! Donațiile clujenilor și firmelor din oraș, transformate în măști, mănuși, halate și dezinfectanți

La Cluj, personalul medical din spitalele care tratează cazurile de îmbolnăvire cu Covid-19 primesc sprijin din partea comunității.

Organizația Beard Brothers a reușit să achiziționeze materiale necesare în perioada de criză, cu ajutorul clujenilor și companiilor care au donat pentru această cauză.

Astfel, la Spitalul de Boli Infecțioase, dar și la cel de Boli Pulmonare au ajuns vineri pachete cu mănuși, măști chirurgicale, măști de protecție, halate, dezinfectanți și alte produse de igienă sau de unică folosință.

Această este cea de a treia livrare de materiale necesare pe care o fac cei de la Beard Brothers, cu sprijinul clujenilor.

Săptămâna viitoare bărboșii vor reveni cu donații pentru cele două unități medicale, dar și pentru alte spitale din oraș.

De asemenea, aproximativ 5.000 de combinezoane de protecție au ajuns vineri în spitalele și instituțiile din județul Cluj, aflate în prima linie în lupta împortiva împotriva pandemiei.

 

Sursa foto: Facebook/Beard Brothers

 

Ne poți asculta și aici: