FOTO&VIDEO | Călătorie aeriană în Munții Piatra Craiului

Mai avem de așteptat până la relaxare măsurilor impuse din cauza pandemiei de Covid-19. Dar nimic nu ne împiedică să facem o călătorie, de acasă, în splendidul Parc Piatra Craiului.

Imaginile aeriene ne sunt aduse de Romsilva, iar filmarea, care cuprinde zona dintre Vârful Ascuțit și Căldarea Ocolită, a fost realizată de Mircea Vergheleț, angajat al Regiei Naționale a Pădurilor.

Parcul Național Piatra Craiului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Romsilva, are o suprafață de 14.800 de hectare în județele Brașov și Argeș, din care 10.860 de hectare sunt păduri. Aproaope 5.800 de hectare sunt păduri protejate.

🆕 💯 Imagine aeriană superbă din Parcul Național Piatra Craiului, între Vârful Ascuțit și Căldarea Ocolita, într-o filmare realizată de colegul nostru Mircea Vergheleț. ℹ️ Parcul National Piatra Craiului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva, are o suprafață de 14.800 de hectare în județele #Brașov și #Argeș, din care 10.860 de hectare păduri 🌲🌳🌲🌳, din acestea aproape 5.800 de hectare fiind protejate ⛔️✅ În Parcul National Piatra Craiului se află numeroase comunități locale, precum orașul Zărnești și comunele Bran, Moeciu, Fundata, Dâmbovicioara și Rucăr, unele dintre cele mai atractive destinații turistice.ℹ️ Pe raza parcului există 11 trasee de cicloturism și alte 42 de trasee turistice marcate.Credit: Mircea Verghelet, Parcul Național Piatra Craiului*****ℹ️ 🇬🇧 Beautiful aerial view in Piatra Craiului National Park, #Romania #DezvoltareDurabilă #AriiProtejate #ConteazăPentruViitor #PiatraCraiului #România

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Vineri, 8 mai 2020

În Parcul Natțonal Piatra Craiului se află numeroase comunități locale, precum orașul Zărnești și comunele Bran, Moeciu, Fundata, Dâmbovicioara și Rucăr, unele dintre cele mai atractive destinații turistice.

Pe raza parcului, arată specialiștii Romsilva, există 11 trasee de cicloturism și alte 42 de trasee turistice marcate.