FOTO&VIDEO | REFRESH vă aduce idei de cadouri cu „suflet” pentru cei dragi

Orice ar fi, decembrie rămâne luna cadourilor. Iar acum, mai mult decât oricând, să oferi aduce mai multă bucurie decât să primești.

 

Sâmbătă aceasta în emisiunea „REFRESH – Programul tău de weekend” cu Ioana Botezan s-a vorbit despre cadouri. Și nu orice fel de cadouri, ci cele handmade.

Cu toții știm că obiectele lucrate manual au un farmec aparte și sunt unice, ceea ce le face cu totul și cu totul speciale.

Iar dacă nu știi ce cadou handmade în Cluj să alegi, acest articol este pentru tine.

Paul Cristian Cordoș este cunoscut românilor, și în special clujenilor, ca fiind artistul care a adus conceptul de „wire art” în România, începând din anul 2011.

Paul creează obiecte de artă minimaliste din sârmă. Iar voi puteți alege între: „Close” „Cheers” „Iluzia sărutului”, o pereche de cercei din argint sau poate veniți chiar voi cu o idee de cadou din sârmă.

Un cadou cu suflet pentru cei dragi pot fi și ședințele foto de Crăciun. Într-un cadru de poveste, atinși de „praful de stele al lui Moș Crăciun”, va puteți face amintiri care o să vă însoțească toată viața.

Unde mai pui că în studioul lui Andrei Stoica, sărbătoarea Crăciunului vine mai repede.

 

 

Cadourile simple dar de efect sunt cele realizate manual, care oferă o emoție autentică. Puteți decora dormitorul celui mic cu o lenjerie de pat cu reni, o pernă cu oameni de zăpadă sau un cearșaf cu Moș Crăciun.

Doar să aveți grijă la cana cu ciocolată caldă, să nu cumva să o vărsați peste omul de zăpadă.

 

Cadourile handmade au și o fărâmă din sufletul omului care le dă viaţă, iar persoana dragă cu siguranță nu o să mai primească un astfel de cadou de la nimeni. Așa că: Spor la cumpărături!

La noapte vine Moș Nicolae. Să nu uitați să vă lustruiți ghetuțele. Noi am aflat ce-și doresc de la Moș Nicolae: Antonia, care are 5 ani, Daria, care are 4 și Carla, care are tot 4 ani.

 

Follow me on Facebook și Instagram: Ioana Botezan

Ascultați emisiunea „REFRESH – Programul tău de weekend” cu Ioana Botezan la EBS Radio, ON AIR pe 90,4 FM în Cluj-Napoca și 94,8 FM în Dej, ON-LINE pe: EBS Radio Live, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 11.00 la 14.00.

 

Ne poți asculta și aici: