În septembrie, la Cluj se va cânta jazz în parc. Pe scenă vor urca trupe românești, iar accesul se face cu bilet

După TIFF, un alt festival clujean va avea o ediție specială în acest an. Este vorba despre Jazz in the Park, pentru care organizatorii pregătesc trei zile speciale care vor readuce ritmurile de jazz în Cluj.

Evenimentul se va desfășura între 18 și 20 septembrie într-o altă locație decât cea de până acum, care va fi anunțată la începutul săptămânii viitoare.

„Este un eveniment la care nu o să poată participa mai mult de 400 de persoane pe zi. Este un eveniment care va dura patru ore pe zi. Vom fi tot într-un parc, dar nu în cel Central. În line-up am pus foarte mult accent pe trupe din România, dar pe lângă muzică vom încerca să avem cât mai multe activități, să fie vibe-ul de relaxare, acela că în permanență ai ce face. Vom fi foarte atenți la ce însemană siguranța publicului, dar în același timp vrem un eveniment la care oamenii, când participă, să zică ‘ăștia așa au vrut să facă, nu că ăsta a fost contextul și așa se poate’”, a spus Alin Vaida, coordonatorul festivalului, pentru EBS Radio.

Accesul la ediția specială Jazz in the Park nu va fi gratuit, așa cum era până acum, ci se va realiza pe bază de bilete.

 

Ne poți asculta și aici: