Începe Winter Tour, cel mai mare festival de iarnă din România. Distracție în nouă stațiuni

Începe un nou sezon de distracție pe pârtiile de România. În acest weekend se dă startul festivalului Winter Tour, care promovează și animă stațiunile montane de la noi din țară. Principalul scop al evenimentului este acela de a îi apropia pe oameni de sporturile de iarnă.

„Winter Tour a apărut acum șapte ani din dorința noastră, a unor prieteni, de a avea o altă activitate și în timpul iernii. Suntem oameni de munte și outdoor și am zis să facem ceva să ieșim, să nu mai stăm atât de mult din casă. Iar evenimentul a crescut la nivelul la care am ajuns să mergem și să acoperim destul de multe din pârtiile țării. Noi, practic, ce spunem este că țara noastră e super mișto, merită vizitată, merită să ieșim din case”, a explicat la EBS Radio Tiberiu Pop, organizator al festivalului.

Prima oprire este în acest weekend la Bușteni, pe pârtia Kalinderu. Iar până în luna martie caravana va mai ajunge în alte opt stațiuni din țară. Organizatorii îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă cu diferite provocări, concursuri și premii, dar și cu un lounge unde schiorii se pot încălzi sau își pot încărca telefoanele.

„Oferim oamenilor de pe pârtii diferite experiențe. Oferim jocuri, concursuri și distracție celor prezenți și, mai mult, aducem noi clienți pe acele pârtii. Avem și activități sportive – de exemplu ollie, un concurs de sărit o ștachetă în înălțime cu placa în picioare. O altă activitate este aruncatul cu bulgări la o țintă”, a precizat Tiberiu Pop.

Organizatorii Winter Tour au pregătit și prima aplicație din România cu ski track gratuit. Astfel, utilizatorii vor putea vedea câți kilometri de pârtie au parcurs într-un weekend sau la final de sezon și care este viteza maximă pe care au atins-o.

sursă foto: Winter Tour/facebook.com

Ne poți asculta și aici: