Interviurile EBS | Aurelian Ghișa, Sănătatea Cluj: „Avem fotbaliști de performanță, care au găsit în echipa noastră ultima lor poveste”

Patronul echipei de fotbal Sănătatea Cluj, Aurelian Ghișa, a vorbit la EBS Radio despre performanță și mai ales despre atmosfera de-a dreptul boemă care aduce an de an noi fani pentru „virușii verzi”.

Aurelian Ghișa este om de afaceri, dar și medic, pe lângă că este patronul echipei Sănătatea Cluj, a treia echipă de fotbal ca și valoare din Cluj. Performanțele echipei și mai ales atmosfera boemă din jurul acesteia sunt lucrurile care atrag fanii.

El a vorbit despre echipă și jucători, care sunt fotbaliști profesioniști la finalul carierei.

Paradoxal, deși numele echipei este Sănătatea, jucătorii sunt numiți de fani viruși, mai precis „virușii verzi”. Cum și când au primit acest nume, aproape că nimeni nu mai știe.

„E această contradicție… Nu mai știu cine (ne-a dat numele acesta, n.red), galeria cândva. Atunci, la meciurile cu UTA, cu Dinamo. Îmi amintesc că la meciul cu Dinamo, deja au apărut acele bannere cu virușii verzi. Și m-am mirat și eu, oare de unde viruși și cine a avut ideea?”, a declarat Aurelian Ghișa.

El a vorbit și despre echipa națională, respectiv despre faptul că jucătorii trebuie să creadă în calificare până în ultimul fluier al arbitrului.

„Va trebui să credem în continuare, pentru că doar atunci când ai încredere în tine, în echipă, în șansele tale poți să ai și rezultate. Și de ce nu, până în ultima clipă să credem în calificare. Eu zic că se poate și va trebui să fim prezenți la Campionatul European”, a mai spus Aurelian Ghișa.

 

Ascultați intervul integral pe care Aurelian Ghișa i l-a acordat lui Tudor Runcan.

 

Ne poți asculta și aici: