Interviurile EBS | DJ Shiver: „Viitorul muzical sună extraordinar, dar cum crește calitatea producției scade cea a sunetului la evenimente”

Shiver a dezvăluit la EBS Radio din planurile sale pentru ediția de anul acesta a școlii gratuite de DJ de la Cluj și a povestit cum poate fi folosit vlogul ca formă de terapie pentru artiști.

Unul dintre cei mai apreciați DJ-i români, Shiver, pe numele său Alexandru Gherman, a povestit despre ce intenționează să aducă nou la școala gratuită de DJ de la Cluj, proiectul pe care l-a început în 2019.

„Anul acesta vreau să vină 10 persoane în plus, adică să fie 50. Avem invitați mai de seamă pe care am să-i rog să vorbească despre dezvoltare personală mai mult decât să învețe copiii să mixeze. Pentru că am văzut că mergând acasă cei de anul trecut, a contat pentru ei mai mult experiența decât partea tehnică. Și atunci din toți 40 destul e să ai 20 care au progresat. Și chiar pot să zic că mă mândresc cu ei”, a spus DJ Shiver la EBS Radio.

DJ-iul a ajuns vlogger dintr-o greșeală, practic. Însă spune că pentru el este ca o terapie.

„Nu vreau să intru în categoria vlogger, nici nu-mi doresc. Dar este terapeutic. Mi s-a spus că este foarte ok pentru artiști, avem noi mood swings, ba suntem triști, ba suntem happy, ba suntem depresivi, așa. Și m-a rugat psihlogul – hai notează în fiecare seara și dimineață 10 chestii pentru care ești recunoscător, fie că sunt prieteni, activități, amintiri. Și am tot notat eu, și la un moment dat am zis ca e foarte boring, cum ar fi să mă filmez. Nu voiam să-l fac public. Am filmat, după care i-am arătat la un prieten care a zis că e foarte tare și să-l las pe online. Deci pot să zic că e terapeutic, nu mă interesează cifrele”, a mai spus DJ Shiver.

Urmăriți interviul integral pe care DJ Shiver i l-a acordat lui Angel Rusu.