Interviurile EBS | Nuno Claro: „Succesul CFR Cluj se datorează faptului că au venit mulți jucători cu mentalitate diferită”

Nuno Claro, fost portar al CFR Cluj, a povestit la EBS Radio despre fotbal și trofee, dar și despre șansele pe care echipa la care a jucat le are în Europa League.

Nuno Claro, alături de Tudor Runcanu în studioul EBS Radio. Foto: Cristi Popescu

 

Nuno Claro este unul dintre portarii legendari ai echipei CFR Cluj. Portughezul, care a câștigat opt trofee cu echipa din Gruia, a fost numit în luna octombrie antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului.

El a vorbit la EBS Radio despre momentul în care a ajuns la Cluj, despre timpul petrecut ca jucător la CFR Cluj, dar și despre faptul că a intrat în afaceri.

Nuno Claro a jucat în Cupele Europene și spune că acesta este visul oricărui jucător de fotbal.

„Championes League pentru mine este cea mai mare competiție de club. Prima dată când am ascultat imnul mi s-a făcut pielea de găină. Era o senzație inexplicabilă”, a spus Nuno Claro.

Fostul fotbalist portughez a vorbit și despre șansele feroviarilor în Europa League.

„Eu cred că CFR are toate șansele să meargă mai departe în grupă. Pentru mine, meciul esențial va fi cu Celtic acasă. E ultimul meci, dar CFR e o echipă foarte puternică acasă și cred că are 75% șanse”, a mai spus Nuno Claro, care a vorbit și despre micii lui elevi.

 

Urmăriți interviul integral pe care fostul portar al CFR Cluj, Nuno Claro, i l-a acordat lui Tudor Runcanu.

 

Ne poți asculta și aici: