Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Mitropolia Ortodoxă va deschide o nouă grădiniță la Cluj

O grădiniță cu 70 de locuri va fi înființată în următorii doi ani la Cluj-Napoca.

Investiția este derulată de Mitropolia Ortodoxă și se adresează tuturor părinților care vor să își înscrie copiii în învățământul preșcolar.

Este a doua unitate de învățământ pentru cei mici deschisă de Mitropolia Clujului, după ce grădinița Sfântul Stelian, deschisă în 2008, s-a bucurat de mare apreciere din partea părinților.

„Este o grădință cu 70 de locuri, care va fi deschisă tuturor copiilor. Nu am impus niciun fel de restricție și sperăm că, având în spate proiectele educaționale pe care le desfășurăm, să fie primită cu același succes și cu același entuziasm cu care este primită și grădnișa Sfântul Stelian. Noi tot timpul am avut solicitări peste numărul de locuri pe care le oferim și de multe ori am fost în situația foarte neplăcută de a refuza pe cineva care dorește să vină la noi. Vrem să ajungem să nu mai trebuiască să refuzăm pe nimeni”, a declarat pentru EBS Radio purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului, Bogdan Ivanov.

Viitoarea grădiniță va fi ridicată pe Calea Turzii, într-un imobil în construcție, care va mai cuprinde un centru misionar și birouri administrative. Unitatea va funcționa în primă fază în regim privat.

 

Ovidiu Cornea

 

Sursa foto: pixabay.com

 

X
X
X