(P) De Crăciun, Agropan are grijă să nu lipsească nimic de pe mesele clujenilor

În vremurile de odinioară, nu oricine știa să facă pâine bună.  Oameni aleși aveau grijă ca darul pământului să devină pâinea cea de toate zilele. Grâul curat, recoltat de pe câmpuri însorite era dus la moară, măcinat pe îndelete până când făina devenea fină ca matasea. Apoi, cu o rugăciune în gând, brutari cu mâini puternice și curate frământau aluatul și puneau cu grijă pâinea la copt în fiecare zi. Astăzi avem mori și cuptoare de ultimă tehnologie. Iar de acest Crăciun, demonstrăm din nou că nimic din dragostea străbunilor pentru darul pâmântului nu s-a pierdut la Agropan.

În fiecare zi, de 30 de ani, pâinea noastră e un izvor de gust, sănătate și bucurie. Copiii o mănâcă goală și astăzi, cei mari o împart la masă celor dragi, ca pe vremuri. Dar, nu ne-am oprit la pâine. Am dus moștenirea mai departe și am îmbogățit rețetele. Bunicile sunt mândre să vadă cât de gustoase sunt baigliul cu mac și cu nucă, haioșul cu gem sau cornulețele cu nucă. Ca și ele, pentru toate produsele de panificație și patiserie, Agropan folosește aluat prospăt, niciodată congelat, fără conservanți.

Și pentru că fiecare casă merită să aibă o pâine cu gust, am extins rețeaua de magazine Agropan la 60 de magazine în județ, dar nu numai. Pentru că bunătatea pâinii este darul nostru. Agropan, din darul pământului.

În reţeaua de Magazine Agropan găseşti pentru familia ta produse proaspete şi gustoase, la preţuri de producător. De la produse de panificație cu gustul pâinii de altădată, la produse de patiserie – saleuri, covrigi sau cornuri dulci. 

 

 

Ne poți asculta și aici: