Restricții de circulație în centrul Clujului

Restricții de circulație în Cluj-Napoca, în vederea desfășurării Zilelor Culturale Maghiare.

Foto: Ediția de anul trecut a Zilelor Culturale Maghiare.

 

 

De luni, 17 august, până sâmbătă, 24 august, atunci când situația o va impune, va fi interzis traficul rutier pe o bandă din Piața Unirii.

De asemenea, zilele viitoare circulația va fi restricționată în anumite intervale orare pe mai multe străzi din centrul Clujului, precum Eroilor, Mihail Kogălniceanu, Napoca și Baba Novac, după cum urmează:

  • miercuri, 19 august 2020, traficul rutier va fi restricționat între orele 19.00 – 20.30, pe str. Baba Novac de la intersecție cu str. Mihail Kogălniceanu până la intersecție cu str. Avram Iancu, str. Kogălniceanu de la intersecție cu str. Kovacs Dezso până la intersecție cu str. Baba Novac (când situaţia o impune) cu ocazia desfășurării unui concert live, care va avea loc pe str. Baba Novac, în intervalul orar 20.00 – 20.30; de asemenea, pe lângă această măsură s-a dispus și eliberarea parcărilor de pe str. Baba Novac de la intersecție cu str Avram Iancu până la intersecție cu str. Mihail Kogălniceanu, între orele 00.00 – 23.00;
  • joi, 20 august 2020, circulaţia rutieră se va închide între orele 19.00 – 20.15, în Piaţa Unirii, pe străzile Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), Universităţii și Bd-ul Eroilor, cu ocazia organizării unui concert de pian;
  • joi, 20 august 2020, între orele 21.30 – 23.00, se va restricționa circulaţia rutieră pe strada Mihail Kogălniceanu, de la strada Kovacs Dezso până la strada Gall Gabor (când situația o impune).

Zilele Culturale Maghiare debutează miercuri, 19 august, și cuprind aproape 100 de evenimente, care se vor desfășura în 20 de locuri, cu respectarea măsurilor în vigoare pe timp de pandemie.

 

Ne poți asculta și aici: