Spectacol special de Crăciun. Banii vor fi donați pentru copiii cu probleme de nutriție

O orchestră, un cor, doi dirijori și un actor de improvizație își dau întâlnire la un spectacol special de Crăciun și invită iubitorii de muzică simfonică la un concert cu scop nobil.

Evenimentul este susținut de Young Famous Orchestra, dirijată de Vladimir Agachi, respectiv de Grupul Coral „Sfântul Apostol Andrei”, condus de Decebal Gorea.

Din fondurile strânse va fi dotată Clinica de Pediatrie IV.

„Dăm startul pregătirilor de Sărbători cu un concert de colinde românești și străine, pentru orchestră și cor, care are scop caritabil. Am numit concertul Kids Meet the Orchestra, pentru că, pe lângă ajutorul financiar, ne dorim să le oferim celor mici ocazia de a vedea îndeaproape o orchestră simfonică. Vom avea și o licitație cu obiecte de artă și cursuri, dar și un stand cu produse care vor putea fi achiziționate sub formă de donații pentru a încerca să atingem ținta de 7.500 de euro pentru Clinica Pediatrie IV. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea unui aparat care facilitează hrănirea bebelușilor, copiii de la această secție fiind internați cu grave probleme de nutriție”, a declarat Alexandra Hurducaș, PR Manager Young Famous Orchestra.

Concertul caritabil va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, de ora 19:00, la Auditorium Maximum. Biletele se pot cumpăra de pe eventbook.ro, dar și de la Cinema Florin Piersic, precum și din librăriile Humanitas și Cărturești.

 

Ioana Pîrlea

 

Ne poți asculta și aici: