Todd Philips, în negocieri pentru o continuare a filmului „Joker”

„Joker”, primul film nerecomandat minorilor cu vârsta sub 17 ani care a depăşit pragul de încasări de 1 miliard de dolari, va avea o continuare.

Potrivit The Hollywood Reporter, citat de Mediafax, Tod Phillips, este în negocieri pentru a-și relua rolul de regizor, dar și de scenarist, alături de Scott Silver, pentru această continuare.

„Joker” a devenit, săptămâna trecută, şi cel mai profitabil film realizat vreodată după benzi desenate, având încasări de 15 ori mai mari decât costurile de producție, care s-au ridicat la 62,5 milioane de dolari.

Pelicula a primit premiul Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia 2019. O producție DC Comics, filmul prezintă originea personajului Joker, un criminal sarcastic, interpretat de Joaquin Phoenix, în orașul Gotham, undeva la începutul anilor ’80. Criticii de film au considerat că interpretarea lui Joaquin Phoenix este strălucitoare, dar, în același timp, înfricoșătoare.

Personajul, care până acum a apărut în peliculele din franciza Batman, a fost făcut celebru de Jack Nicholson și de Heath Ledger, care a primit, postum, premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor în rol secundar” pentru modul în care l-a interpretat pe Joker în filmul „The Dark Knight”, regizat de Christopher Nolan. Și Jared Leto l-a interpretat pe Joker în filmul „Suicide Squad”.

Filmul „Joker” din 2019 este cotat cu mari șanse pentru o nominalizare la Oscar 2020.

 

Sursa foto: Facebook/Joker movie

 

X
X
X