Tot mai mulți producători vând pe platforma Produs de Cluj. S-au alăturat și întreprinzători din alte județe

Magazinul online Produs de Cluj, „născut” în timpul pandemiei, atrage producători din alte județe, dar și tineri antreprenori clujeni care acum se lansează în afaceri.

Numărul producătorilor care își vând marfa pe magazinprodusdecluj.ro s-a dublat, iar oferta este tot mai diversificată. La mai puțin de două luni de la lansare, pe site sunt oferite peste 500 de produse, cum ar fi preparate alimentare, cosmetice și de îngrijire personală, dar și obiecte meșteșugărești și de artizanat.

Proiectul și-a făcut debutul pe piață alături de 16 producători clujeni și cu livrări în municipiul reședință de județ și în zona metropolitană. În prezent, livrarea se realizează la nivel național, numărul furnizorilor de produse a ajuns la 30, fiind acceptați și întreprinzători din alte județe care au o ofertă diferită de ceea ce există în județ.

Și-au făcut, astfel, loc produsele din trufe, țuica de Zalău și ceaiurile bio și delicatese. Mai mult, acestei inițiative i s-au alăturat numeroși tineri clujeni, care s-au lansat recent în afaceri și care au adus specialități premium, cum ar fi pâine și brânză artizanală, cidru sau podoabe realizate de mână.

Până în acest moment, magazinprodusdecluj.ro a înregistrat comenzi din Cluj, București, Timișoara, Constanța, Giurgiu, Brașov, Craiova, Sibiu, Bistrița-Năsăud și Tecuci.