Transferul verii la Universitatea Cluj: Gabriel Tamaș a semnat cu „Șepcile Roșii”

Universitatea Cluj a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor. „Șepcile Roșii” l-au adus pe fundașul Gabriel Tamaș, care a evoluat ultima oară la Astra Giurgiu.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani a jucat la echipe importante din țară, precum Dinamo, FCSB sau chiar CFR Cluj, dar și din străinătate, la Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo sau West Bromwich Albion. El a disputat zeci de meciuri în cele mai importante competiții fotbalistice inter-cluburi, Liga Campionilor și Europa League.

Gabriel Tamaș are și 66 de selecții la echipa națională a României.

„Sunt încântat de venirea la ”U”. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă. Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la ”U”, ar fi un lucru frumos”, a declarat Gabriel Tamaș.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

 

Ne poți asculta și aici: