Unora le place jazzul. Mai ales dacă se aude în vârful muntelui

O dată pe an, jazzul merge la munte. Pentru că e avangardist și pentru că acum, la a cincea ediție a Smida Jazz Festival, e fapt dovedit că muntele și jazzul fac casă bună. În timpul zilei, cap de afiș este natura.

Parcul Natural Apuseni poate fi explorat pe toate fețele, pe uscat, pe apă și chiar în subteran. Diversitatea activităților merge de la vizite în peșteri și yoga la tururi cu caiacele și de la ateliere de scriere creativă la discuții despre energie verde sau tururi ghidate pe bicicletă.

Ioana Trușcan i-a povestit detaliat Ancăi Brășfălean despre activități. Dar povestea este mai ales despre jazz, care, la ceas de seară, ocupă scena muntelui. Pentru iubitorii de jazz este momentul mult așteptat. Pentru cei curioși, este ocazia perfectă să descopere jazzul avangardist și formații pe care probabil că altfel nu le-ar descoperi.

Tot de la Ioana Trușcan aflăm cine și ce fel de jazz cântă la această a cincea ediție a Smida Jazz Festival. Și, în general, care sunt atuurile acestui festival la înățime.

Ne poți asculta și aici: