Antrenorul Mihai Silvășan – mulți dintre jucători au spirit de învingători

Echipa de baschet U-Banca Transilvania întâlnește astăzi la BT Arena campioana Suediei – Södertälje Kings – într-un meci din FIBA Europe Cup.

Ieri dimineață invitatul emisiunii WakeUp Cluj a fost antrenorul Mihai Silvășan, care a spus că programul încărcat al echipei nu afectează performanța – jucătorii preferă o astfel de perioadă – preferă să joace, decât să se antreneze. În plus, spune Silvășan, lotul actual a fost ales în așa fel încât mulți dintre sportivi au spirit de învingători.

Întrebat de unde simte o presiune mai mare – din tribune sau din teren – fostul jucător al Universității a declarat că în primul rând presiunea pentru a fi mai bun vine din interior, fiindcă el e cel care-și stabilește țintele și dorește să se autodepășească.

Suntem așteptați să susținem din nou U-BT astăzi, fiindcă, să nu uităm – publicul e o mare motivație atât pentru jucători, cât și pentru antrenor.

Ascultați mai jos discuția integrală pe care Mihai Silvășan a avut-o cu Tiberiu Crișan, și aflați de ce nu a urmat o carieră de fotbalist și ce anume l-a liniștit pe micul karatist bătăuș din clasa a V-a.

 

 

Ne poți asculta și aici: