Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

VIDEO | Adrian Marcu, despre Fed Cup: „Când joci la Cluj, 10.000 de oameni țin cu tine!”

Adrian Marcu, vicepreședinte al Federației Române de Tenis, a spus la EBS Radio de ce în lotul pentru Fed Cup au fost convocate jucătoare mai tinere.

Vineri și sâmbătă, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, va găzdui meciul dintre echipele de Fed Cup ale României și Rusiei.

Adrian Marcu, vicepreședinte al Federației Române de Tenis și fost antrenor al Simonei Halep, a povestit la EBS Radio, în emisiunea WakeUp Cluj, despre importanța implicării publicului, în special în meciurile din Cupa Federației sau Cupa Davis.

„Jucătorului îi dă o adrenalină extraordinară. Când ești jos, publicul te ridică”, a spus vicepreședintele FRT.

Multe dintre jucătoarele din România cel mai bine clasate la această oră în WTA, în frunte cu Simona Halep, nu vor juca în acest weekend la Cluj.

„Anul acesta este un an olimpic. Simona, de exemplu, are ca țel o medalie olimpică. Și celelalte fete care sunt mai suns în clasament își doresc să se califice la Olimpiadă și atunci au ales ca în această săptămâna să facă pauză și să se pregătească pentru concursuri, sa strângă puncte și să se califice la Olimpiadă”, a spus Adrian Marcu.

Astfel, au fost convocate jucătoarele de 21 – 25 de ani, ceea ce este un lucru foarte bun, pentru că, spune vicepreședintele FRT, trebuie să ajungă și ele joace și să se facă schimbul de generații.

Din echipa de Fed Cup a României fac parte Raluca Olaru, Ana Bogdan, Irina Bara, Elena Ruse și Jaqueline Cristian.

Adrian Marcu despre Fed Cup

Adrian Marcu despre Fed Cup

Publicată de EBS Radio pe Miercuri, 5 februarie 2020

 

Foto: Tiberiu Crișan

 

X
X
X