187 de kilometri de cale ferată și 73 de autostradă vor fi finalizați până la sfârșitul anului

Consilierul pe probleme economice al premierului, Darius Vâlcov, a anunțat că în această lună vor fi terminați 187 de kilometri de cale ferată și 73 de autostradă.

El a precizat, într-o emisiune la Antena 3, că în următoarele 15 zile vor fi terminați 144 de kilometri de cale ferată, care se adaugă celor 43 finalizați de la începutul anului.

Consilierul pe probleme economice al premierului Dăncilă a mai spus că, anul acesta, au fost dați în folosință 53 de kilometri de autostradă, iar, până pe 15 decembrie, vor fi, în total, dați în folosință 73 de kilometri de autostradă.

Acesta a menționat că, în ianuarie, cifra va ajunge la 113 kilometri de autostradă, deoarece vor fi finalizați 40 de kilometri de autostradă, iar directorul CNAIR poate fi demis, dacă, până la 31 decembrie, nu vor fi gata cei 101 kilometri de autostradă promiși.

„Este un angajament în mapa doamnei prim-ministru din partea actualului director al CNAIR de 101 kilometri, până la sfârșitul anului. Bineînțeles că, pe 31 decembrie, doamna prim-ministru va trebui să ia o decizie, într-o parte sau în alta”, a detaliat Vâlcov, citat de Mediafax.

Siursa foto: Facebook/CFR Infrastructură

Te-ar mai putea interesa

X
X
X