2.000 de locuri bugetate, scoase la concurs de astăzi la UBB și UTCN

Aproape 2.000 de locuri bugetate sunt puse la dispoziție de cele două mari universități clujene, Babeș-Bolyai, respectiv Universitatea Tehnică. Cea de-a doua sesiune de admitere începe astăzi și se încheie până în 20 septembrie, în funcție de facultatea pentru care optează candidații.

A doua sesiune de admitere la UBB Cluj a început astăzi

Pentru cea de-a doua sesiune de admitere, cele două mari universități oferă absolvenților de liceu aproximativ 2.000 de locuri la buget și peste 5.300 de locuri la taxă.

„Pentru sesiunea de toamnă, Universitatea Babeș-Bolyai pune la dispoziția candidaților 444 de locuri la licență și 447 la master, buget. Locurilor bugetate li se adaugă și scoase la concurs la taxă”, a declarat purtătorul de cuvânt al UBB Cluj, Laura Irimieș.

Și Universitatea Tehnică pune la dispoziție 440 de locuri la buget la licență și peste 950 de locuri în regim cu taxă, spune purtătorul de cuvânt al UTCN, Ioana Boțan: „Pentru centrul de la Cluj, vorbim de un număr de 350 de locuri la buget. Avem 90 locuri la Baia-Mare la nivel de licență. La taxă, avem 676 de locuri la Cluj și 185 la Baia Mare. Numărul de locuri disponibile la masterat este de 589 la buget și 606 la taxă”.

Text și foto: Cristina Năstasă

Te-ar mai putea interesa

X
X
X