UTCN organizează concursuri care pot înlocui examenul de admitere la facultate

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va organiza concursuri care vor putea înlocui examenul de admitere pentru anul universitar 2019-2020.

Aceste concursuri se adresează elevilor de liceu care doresc să-şi testeze capacităţile, în vederea admiterii la UTCN, conform reprezentanților universității.

Pe lângă aceste concursuri organizate în cadrul universității, există şi alte competiţii care pot fi luate în considerare în vederea admiterii fără concurs la UTCN.

Mai mult, începând cu 23 februarie, în fiecare sâmbătă, între orele 10.00 şi 13.00, Catedra de Matematică organizează gratuit consultaţii în vederea pregătirii pentru concursul de admitere la matematică din luna iulie.

Potrivit reprezentanților UTCN, în data de 18 mai, de la ora 9.00, va avea loc și simulare a examenului de admitere la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică domeniul Ingineria Autovehiculelor, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Facultatea de Inginerie (domeniul: Calculatoare).

Și Facultatea de Arhitectură și Urbanism va organiza cursuri de pregătire în vederea admiterii.

Ne poți asculta și aici: