3 Sud Est la EBS Radio. Laurențiu Duță: Eram o imitație nereușită a lui Michael Jackson

Cu câteva ore înainte de concertul de pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj, băieții de la 3 Sud Est au fost invitații lui Adrian Ardelean la emisiunea Respiro, de la EBS Radio.

Laurențiu, Viorel și Mihai au vorbit relaxat despre istoria trupei. Adrian Ardelean, realizatorul emisiunii Respiro, și-a amintit de Laurențiu Duță, imediat după Revoluție, în „postura” de Michael Jackson. „Mă rog, era o imitație nereușită. Îmi convine că era nereușită, că altfel poate rămâneam un bun imitator”, a răspuns acesta.

Cei trei membri ai trupei au fost întrebați și despre diferențele dintre concerte și înregistrările din studio. „În live e adrenalină, e energia cu care te încarci, pe care o dăruiești și o primești înapoi de la public, e un schimb de energie. În studio e ca atunci când se face un film, live e ca o piesă de teatru pe scenă”, a mai spus Laurențiu Duță.

3 Sud Est se află la Cluj pentru concertul programat în această seară la Casa de Cultură a Studenților, de la ora 19.30. Membrii trupei promit un show memorabil, în care vor cânta hiturile 3 Sud Est din 1998 până astăzi. Concertul face parte din turneul „Stele”.

Ascultă aici înregistrarea cu trupa 3 Sud Est din emisiunea Respiro, de la EBS Radio:

 

Foto: Mihai Pop

Ne poți asculta și aici: