Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Smiley, gata să se împrietenească cu fanii clujeni. Ce a spus artistul la EBS Radio despre noul album „Confesiune”

Smiley a vorbit la EBS Radio despre noul său album și turneul de promovare. Despre piesa care dă numele albumului, „Confesiune”, artistul a mărturisit că este una foarte puternică din punct de vedere emoțional.

Smiley a vorbit la matinalul „Adio, Perne!” de la EBS Radio, moderat de Angel Rusu, despre primul turneu de amploare, așa cum l-a numit, pe care îl face în țară.

„Eu consider că atunci când îți place un artist, cel mai bine îl cunoști în concert. Practic de aceea se și numește <<Confesiune>> albumul, pentru că eu cel mai bine mă experim prin muzica pe care o scriu și am zis că așa pot să mă împrietenesc mai bine cu oamenii”, s-a confesat Smiley la RBS Radio.

Despre piesa care dă numele albumului, artistul spune că este una plină de emoție.

„Piesa <<Confesiune>> este foarte puternică din punct de vedere emoțional și pentru mine și pentru oamenii care o ascultă. Iar restul pieselor vorbesc toate despre experiențe personale, despre ceea ce am simțit eu în anumite momente sau ceea ce cred eu despre anumite subiecte. Este un album foarte ghidat de emoție, dar nu în sensul în care e un album liniștit, ci pentru că exprimă multe emoții”, a mai spus artistul.

Smiley cântă în această seară la Cluj-Napoca, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă.

Foto: Petru Ivu, Facebook/Smiley

X
X
X