350.000 de tineri iau Clujul cu asalt

Peste 350.000 de tineri din toate colțurile lumii participă de astăzi, la Cluj, la cea de-a patra ediție a festivalului UNTOLD.

La concertele de pe Cluj Arena vor asista tineri din întreaga lume

Pe cele 10 scene amplasate pe Cluj Arena și în zona stadionului vor urca peste 250 de artiști, printre care Armin van Buuren, Tiesto, Kygo, Jason Derulo și trupa The Black Eyed Peas.

Autoritățile din Cluj au luat măsuri speciale pentru acest eveniment. În acest sens, au fost mobilizați 1.200 de jandarmi, polițiști, pompieri și cadre medicale. În perimetrul festivalului au fost instalate un spital mobil și patru puncte de prim-ajutor, iar un elicopter al Ministerului de Interne va survola Clujul pe tot parcursul evenimentului.

Pentru a limita impactul zgomotului asupra locuitorilor din zonă, organizatorii festivalului au instalat bariere fonice. De asemenea, în urma reclamațiilor venite de la clujeni în timpul edițiilor din anii trecuți, au fost realizate, în premieră, măsurători de zgomot. Prefectul Clujului, Ioan Aurel Cherecheș, cel care a dispus realizarea măsurătorilor, a spus că Spitalul Clinic de Copii din oraș este cel mai afectat de zgomot. „Legea spune că în interiorul clădirilor nu trebuie să fie o intensitate a zgomotului mai mare de 35 de decibeli. Pe strada de lângă Hotel Sport erau anul trecut 49 de decibeli, iar acum rezultatele măsurătorilor au indicat o încadrare în limitele legale, plus-minus marja de eroare a aparatelor de măsură. În ceea ce priveşte Spitalul de Copii, măsurătorile au indicat peste 40 de decibeli înainte de pornirea sunetului, zgomote proprii acestei instituţii, iar după pornirea sunetului, determinările au înregistrat o creştere cu 5-10%”, a declarat prefectul. Acesta a cerut organizatorilor festivalului reducerea cu 5-10% a volumului la scenele amplasate în zona spitalului, în Parcul Central.

Pentru buna desfășurare a festivalului, traficul rutier a fost restricționat în zona stadionului Cluj Arena, iar programele și traseele unor linii de autobuze au fost modificate. Circulația tramvaielor în zonă a fost suspendată.

2ND ARTIST ANNONCEMENT – UNTOLD 2018

BOOM!💥 Here is the 2ND ARTIST ANNOUNCEMENT📢The Alpha Pack is getting stronger!🐺 16 now and more headliners and many more artists to follow!💪Pick your favorite!🔝

Publicată de UNTOLD pe Marţi, 27 martie 2018

Sursa foto și video: Facebook.com/UNTOLDFestival

Te-ar mai putea interesa