Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Gazonul de pe Cluj Arena va fi refăcut până în toamnă

Gazonul de pe Cluj Arena va putea fi folosit din nou pentru competiții sportive din luna septembrie.

Aproape jumătate din suprafața de joc va fi înlocuită după festivalul Untold, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Cluj, care administrează stadionul. Potrivit acestora, lucrările de refacere au început deja, iar costurile vor fi suportate de către organizatorii evenimentului. După ce va disputa următoarele meciuri de „acasă” la Târgu Mureș, Universitatea Cluj va putea reveni pe Cluj Arena, spune directorul stadionului, Radu Rațiu.

„Aproximativ 40% din gazon va fi înlocuit total, cu role noi de gazon, iar pe restul suprafeței se vor face supraînsămânțări. Toate costurile vor fi suportate de către chiriașii care au fost în această perioadă, Untold. Organizatorul deja știe fiind la a cincea ediție, că vor fi niște reparații și le-a bugetat, lucrăm împreună astfel încât cel târziu la începutul lunii septembrie el să fie pretabil pentru un meci de fotbal de calitate”, a precizat Radu Rațiu.

La rândul lor, reprezentanții Untold au precizat că gazonul a fost protejat și pe parcursul evenimentului, fiind descoperit după fiecare seară de concert, pentru a se asigura fluxul necesar de aer ierbii. Pe Cluj Arena a fost amenajată scena principală a manifestării care s-a desfășurat între 1-4 august.

 

Ovidiu Cornea

 

X
X
X