Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

92 de milioane de lei din bugetul comunei Florești vor fi alocate pentru investiții

Primăria Florești a pus proiectul de buget în dezbatere publică. Comuna cu cei mai mulți locuitori din România dispune în acest an de un buget total de 120 de milioane de lei.

Potrivit primarului comunei Florești, Horia Șulea, 76% din buget, respectiv 92 de milioane de lei, vor merge către investiții.

Pentru proiectele începute deja vor fi alocate 85,29 de milioane de lei, urmând va pentru noile investiții să fie distribuite alte 6,62 de milioane de lei. La capitolul investiții va fi foilosit și creditul de peste 44 de milioane de lei contractat de Primărie.

Printre investițiile începute deja în comuna Florești se numără amenajarea sediului Primariei, realizarea sediului SMURD, sală de sport, un club pentru persoane vârstnice, amenajarea de locuri de joacă în Florești, Luna de Sus și Tăuți, amenajarea parcului de agrement de la Poligonul de pe strada Tăuțiului, construcția unei tribune mobile la terenul de sport de pe strada Someșului, finalizarea creșei sau extinderea drumului de legătură Varianta Sud.

Printre noile investiții se numără realizarea studiului de fezabilitate pentru Varianta Ocolitoare Sud, etapa a II-a și pentru noua grădiniță de pe strada Horea, un parc de joacă în zona ANL, amenajarea de paltforme subterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor sau montarea de iluminat LED pe mai multe străzi.

Sursa foto: Facebook/Horia Șulea

X
X
X