Actorul Rami Malek, în negocieri pentru rolul negativ în viitorul film „James Bond”

Actorul Rami Malek, care a fost recent premiat cu un Oscar pentru rolul din filmul „Bohemian Rhapsody”, este în negocieri finale cu regizorul Cary Joji Fukunaga pentru a juca personajul negativ în viitorul film cu James Bond.

În decembrie anul trecut, Rami Malek era deja favoritul printre candidații propuși pentru rolul inamicului agentului James Bond, interpretat de actorul Daniel Craig, potrivit contactmusic.net, citat de Mediafax.

Potrivit unor surse citate de Collider, filmările pentru serialul „Mr. Robot”, al cărui protagonist este Malek, şi cele pentru „James Bond” vor avea loc simultan, astfel încât actorului îi va fi dificil să participe la ambele producţii. Totuși, producătorii sunt pe punctul de a finaliza detaliile pentru ca Malek să apară în ambele proiecte.

Noul film din seria „James Bond” nu are încă un titlu și va fi lansat în aprilie 2020, mai târziu decât era prevăzut iniţial, după ce, în august 2018, regizorul britanic Danny Boyle, care a semnat celebrul film „Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire”, s-a retras din proiect, invocând „diferenţe creative”. Boyle a fost înlocuit cu cineastul american Cary Joji Fukunaga.

Actorul Daniel Craig a confirmat în vara anului 2017 că va juca în viitorul film. Acesta va fi cel de-al cincelea film al său din această saga, după „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008) şi „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) și „Spectre” (2015) și, cel mai probabil, ultimul.

Din distribuţie vor mai face parte Léa Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

Rami Malek, actor american de origine egipteană, care are 37 de ani, a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea lui Freddie Mercury în „Bohemian Rhapsody”. Pentru același rol a mai fost distins cu un Glob de Aur și un trofeu BAFTA.

Sursa foto: Facebook/Bohemian Rhapsody Movie