Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Al Pacino, în primul serial din carieră. Celebrul actor urmează să apară în producția „The Hunt”

Actorul american Al Pacino va juca în „The Hunt”, primul serial din lunga sa carieră. Este vorba despre o producție despre vânătorii de naziști, care va fi lansată pe platforma online Amazon.

Informația care a apărut pe site-ul variety.com nu a fost confirmată oficial de Amazon. Chiar dacă este primul serial pentru celebrul actor, acesta a mai jucat în producții TV. Astfel, Al Pacino a apărut în două miniserii TV, „Angels in America” și „The Godfather Saga”.

În ultimii ani, celebrul actor american a jucat și în mai multe filme de televiziune, cum ar fi „You Don’t Know Jack”, „Phil Spector” sau „Paterno”.

„The Hunt” prezintă o echipă de vânători de naziști în New Yorkul anului 1977. Aceștia descoperă că mai multe sute de ofițeri naziști de rang înalt trăiesc și vor să creeze al Patrulea Reich pe tărâm american. Amazon a comandat un prim sezon de zece episoade.

Al Pacino are 78 de ani și a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar. El a câștigat premiul Academiei Americane de Film în anul 1993, pentru rolul din filmul „Parfum de femeie”, regizat de Martin Brest.

El este cunoscut pentru rolurile celebre din filmele din seria „The Godfather”, producțiile „Serpico”, „Dog Day Afternoon”, „Bobby Deerfield”, „Carlito’s Way” sau „Serpico”.

Sursa foto: Facebook/Al Pacino

Te-ar mai putea interesa

X
X
X