Alessandro Safina, la EBS Radio: „În viața următoare voi cânta rock”

Tenorul Alessandro Safina a fost în studioul EBS Radio, unde a vorbit despre muzică, social media, dar și despre faptul că nu-i place să asculte muzică la căști pe stradă.

Alessandro Safina în studioul EBS Radio. Foto: Cristi Popescu

Muzica, spune Alessandro Safina, este o parte foarte importantă din viața sa, dar nu este toată viața lui. Tenorul spune că atunci când merge pe stradă nu ascultă muzică în căști

„Nu iî ințeleg pe oamenii care au căști în urechi pe stradă, care vorbesc la telefon și arată ca nebunii, care strigă… Pentru mine esta ca un fel de izolare și cred că suntem suficienți de izolați și fără telefoane”, a mărturisit Alessandro Safina la EBS Radio.

Chiar dacă are o părere bună despre social media, el crede că tinerii din ziua de azi folosesc prea mult aceste canale de comunicare și poate deveni periculos. Facebookul nu îi place, dar îi place Instagramul, iar acolo interacționează cu fiul său.

Cântă Alessandro Safina la duș și ce?

„Dacă e să cânt ceva este rock. În viața următoare voi cânta rock. Îmi place să cânt când mă simt singur sau când nu mă ascultă nimeni, pentru că pot să greșesc”, a spus Alessandro Safina.

Concertul de joi este cel de al doilea pe care tenorul italian îl susține la Cluj-Napoca, iar anul acesta va urca pe scenă într-o zi cu totul specială pentru toți îndrăgostiții, chiar pe 14 februarie, la BT Arena.

Alessandro Safina va fi acompaniat de orchestra Operei Naționale Române din Cluj și de un număr impresionant de instrumentiști veniți special din Italia, sub bagheta noncoformistului geniu Lorenzo Passerini

Spectacolul „Canzoni D’Amore”! va cuprinde peste 20 de piese, printre care și cel mai recent single, Mare Mare, alte piese de succes ale sale, dar și coveruri internaționale.

Ascultați aici interviul integral acordat de Alessandro Safina la emisiunea Tête-à-tête moderată de Anca Brășfălean la EBS Radio.

 

Ne poți asculta și aici: