Comedianul Radu Isac, la EBS Radio: Mă întorc la Cluj pentru prima dată de când s-a întâmplat minunea – a devenit cel mai cool oraș din Europa

Comedianul Radu Isac, stabilit la Londra, susține luni seara un show în cadrul festivalului Comedy Cluj. Despre spectacol, colegii de scenă și Clujul pe care nu l-a mai văzut de 4 ani, a vorbit la emisiunea „Respiro”, moderată de Adrian Ardelean.

Radu Isac este din Vaslui și după ce și-a încercat „mână” în comedie în România și în Los Angeles a decis să se stabilească în capitala Marii Britanii. În drum spre capitala istorică a Transilvaniei, unde va susține un show în cadrul festivalului Comedy Cluj, Radu a stat de vorbă cu Adrian Ardelean, realizatorul emisiunii „Respiro” de la EBS Radio.

Radu Isac este încântat să vină la Cluj și spune că nu a mai fost aici de 4 ani.

„Nu am mai fost de când s-a întâmplat minunea. Clujul a devenit cel mai cool oraș din Europa. Înainte era Clujul, Timișoara, nu mai știam. Acum e clar Clujul”, a spus Radu Isac.

Adrian Ardelean a vrut să știe dacă este greu să le spui glume britanicilor.

„Din unele puncte de vedere e mai greu. Dar din unele e mai ușor pentru că am o perspectivă nouă și captez instant atenția spunând că sunt din România, și nu mai sunt alți comedianți romani aici…Vorbesc mult despre faptul că sunt imigrant, am vorbit despre diferența dintre imigrant și expat și acum, de la o vreme, încerc să vorbesc doar despre viața mea”, a spus Radu Isac.

În această seară, în cadrul festivalului de la Cluj, Radu va face un show în limba engleză, alături de trei dintre preferații lui „de pe circuitul englez de comedie”. Este vorba de Alsdair Beckett-King, Harriet Hemsley și Barry Ferns, despre care Radu spune că sunt toți „foarte tineri și cool și încântați să vadă Clujul”.

Show-ul va avea loc în această seară la cinema „Florin Piersic”, de la ora 21.00.

Ascultați mai jos interviul acordat de Radu Isac pentru emisiunea „Respiro”, moderată de Adrian Ardelean, și care este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 12.00 – 15.00, la EBS Radio

Sursa foto: Facebook/Radu Isac

Ne poți asculta și aici: