Beard Brothers a strâns bani pentru o nouă ambulanță destinată SMURD Cluj

Asociația Beard Brothers a reușit să strângă bani pentru a doua ambulanță necesară serviciului SMURD Cluj.

Organizația a adunat peste 70.000 de euro în urma acțiunilor caritabile pe care le-a derulat în acest an. Ultimii bani necesari, 7.000 de euro, au fost strânși în mai puțin de 24 de ore. A existat chiar și un surplus, care va fi direcționat pentru proiectul care vizează transportul persoanelor cu dizabilități cu ajutorul a două mașini speciale, a declarat președintele asociației Beard Brothers, Cornel Hoza.

„Am rămas foarte plăcut surprinși de faptul că oamenii s-au mobilizat atât de tare. Se demonstrează încă o dată că uniți suntem o forță. Ambulanța este contractată, este plătită deja o bună parte din ea. Urmează să facem ultima plată și să o livrăm cel târziu până în toamnă. Este o ambulanță de tip C, parțial dotată și care costă 70.000 de euro”, a precizat Cornel Hoza.

Anul trecut, o primă ambulanță pentru SMURD Cluj, complet echipată, a fost achiziționată de Beard Brothers cu 90 de mii de euro. Întrucât atunci s-au adunat în total 120 de mii de euro, asociația a inițiat o nouă campanie pentru cea de-a doua ambulanță.

 

Ne poți asculta și aici: