Birou Unic al Serviciilor Publice, deschis la Turda. Timpul petrecut de localnici la ghișee se va reduce considerabil

La Turda se inaugurează mâine Biroul Unic al Serviciilor Publice, destinat exclusiv lucrului cu publicul.

Spațiul situat în Piața 1 Decembrie, nr. 31-33, dispune de dotări moderne care vor duce la simplificarea procesului birocratic, susțin autoritățile.

„Suntem încântați să venim în ajutorul cetățenilor cu servicii care să le ușureze interacțiunea cu funcționarii Primăriei și să conducă la o eficientizare a timpului de soluționare a cererilor acestora, ceea ce înseamnă mai puține drumuri de la un birou la altul și mai puțină bătaie de cap. Decizia de a înființa Biroul Unic al Serviciilor publice este o inițiativă care vine în întâmpinarea atât a locuitorilor municipiului, cât și a potențialilor investitori”, a declarat Matei Cristian, primarul municipiului Turda.

Reprezentanții Primăriei susțin că noul Birou va duce la scurtarea timpului petrecut de turdeni la ghișee.

„Cu un simplu drum la Biroul Unic al Serviciilor Publice, Primăria Municipiului Turda oferă cetățenilor posibilitatea de a-și soluționa cu promptitudine cereri pentru servicii diverse, de la plata impozitelor locale până la cereri legate de proiecte de urbanism și dezvoltare urbană: încasare impozite și taxe locale, declarații impunere taxe locale, Urbanism, amenajarea teritoriului și cadastru, Autorizări servicii de transport local, Administrare fond locativ, Evidență patrimoniului, Dezvoltare publică și investiții, Serviciul administrare locală, Serviciul disciplină în construcții, control comercial și protecția mediului”, se arată într-un comunicat al Primăriei Turda.

Sursa foto: Facebook/Primăria Turda

Ne poți asculta și aici: