Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Cinci producători agricoli din Cluj, prezenți la cel mai mare târg din lume destinat industriei alimentare, agriculturii și horticulturii

Clujul va fi reprezentat, pentru al patrulea an consecutiv, la cel mai mare târg internațional pentru industrie alimentară, agricultură și horticultură.

La „Săptămâna verde” de la Berlin vor participa cinci producători din județ, care vor expune produse apicole, patiserie, lavandă și vinuri. „Anul acesta, Asociația Produs de Cluj are 28 de metri pătrați ca și stand de expunere pentru producătorii cu care am venit la Berlin. Produsele clujenilor sunt în fiecare an foarte apreciate, căutate, și oamenii revin la standul României. Calitatea produselor noastre este foarte apreciată”, a declarat, pentru EBS Radio, directorul Asociației Produs de Cluj, Ramona Moldovan.

La Berlin va fi prezent şi Ansamblul Folcloric Studențesc „Mugurelul” al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, ansamblu care, la propunerea asociaţiei clujene, a fost ales de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale să asigure momentele artistice la standul naţional al României, anunță Consiliul Județean Cluj.

Expoziţia Internaţională „Grune Woche” de la Berlin se află la a 84-a ediţie şi este cel mai vizitat târg din capitala Germaniei. La eveniment vor participa aproape 1.700 de expozanţi din aproximativ 70 de ţări. La ediţia de anul trecut a târgului au fost înregistraţi peste 400 de mii de vizitatori.

Sursa foto: Consiliul Județean Cluj

X
X
X