Despre trup și suflet, câștigătorul Ursului de Aur de la Berlin, în proiecție specială la cinema Victoria

Clujenii vor avea ocazia să vadă un film de excepție, în această seară, la cinema Victoria, în cadrul European Cinema Night.

„On Body and Soul/ Despre trup și suflet”, produs în Ungaria, în regia lui Ildikó Enyedi, a câștigat Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin în 2017.

Alexandra Borbely a câștigat, și ea, titlul de Cea mai bună actriță europeană pentru rolul principal din acest film, iar pelicula s-a numărat printre nominalizările la Oscarul pentru Cel mai bun film străin în anul 2018.

Intrarea la proiecția specială din această seară este gratuită, spune Gabriela Bodea, managerul cinematografului Victoria.

„Proiecția filmului este urmată de o dezbatere la care vor fi prezenți psihologul Corina Drocaș și scriitorul și criticul de film Pavel Agap, care vor discuta cu publicul pe marginea temei acestei producții. Speram ca publicul să vină și să vadă sau să revadă acest film care este de o sensibilitate aparte și prezintă o poveste emoționantă de viață”, a declarat Gabriela Bodea.

Noaptea cinematografică europeană se desfășoară, în această săptămână în 35 de cinematografe din Europa și este susținută de programul Media al Comisiei Europene.

Ne poți asculta si aici: