Doi jucători clujeni, unul de la CFR și unul de la Universitatea, convocați pentru meciul naționalei de tineret cu Belgia, din Gruia

Mirel Rădoi a anunțat lotul pentru partida amicală cu Belgia, programată în 15 noiembrie, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.


Selecționerul naționalei de tineret i-a inclus în lot pe Andrei Radu, de la CFR Cluj, și pe Doru Dumitrescu, de la Universitatea Cluj.

„Din nefericire, Doru nu va putea onora convocarea întrucât a suferit o ruptură de ligament la genunchi în timpul antrenamentului de joi, diagnostic confirmat astăzi în urma RMN-ului efectuat la Centrul Medical Transilvania. Îi dorim recuperare grabnică și apoi evoluţii bune în tricoul lui <U>, care îi vor aduce, cu siguranță, și alte convocări sub tricolor”, au anunțat reprezentanții Universității Cluj pe pagina de Facebook a clubului.

Site-ul Federației Române de Fotbal a prezentat lotul convocat de selecționerul Mirel Rădoi:
Portari: Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (AFC Hermannstadt)
Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (CFR Cluj), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Denis Ciobotariu (Dinamo București)
Mijlocași: Doru Dumitrescu (Universitatea Cluj), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB), Dragoș Nedelcu (FCSB)
Atacanți: Florinel Coman (FCSB), Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca), Denis Drăguș (FC Viitorul), Robert Moldoveanu (Dinamo București).

După ce au obținut calificarea la Campionatul European de tineret de anul viitor, tricolorii U21 întâlnesc într-un meci amical Belgia, echipă calificată și ea la turneul final. Partida se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în 15 noiembrie, de la ora 19.00. Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Sursa foto: frf.ro

Ne poți asculta și aici: