Naționala de tineret a României a remizat cu Belgia la Cluj. Selecționerul Mirel Rădoi rămâne neînvins

Naționala de tineret a României a terminat la egalitate, scor 3-3, meciul disputat la Cluj cu reprezentativa U21 a Belgiei.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1, după golurile marcate de Cools, în minutul 35, și de Drăguș, în minutul 45.

În repriza secundă, belgienii au marcat de două ori, în minutele 56 și 59, prin Iseka și Mbenza.

Tricolorii au revenit însă senzațional la finalul meciului și au reușit să egaleze. Darius Olaru și Andrei Ciobanu au marcat în minutele 90 și 90+3.

Sub îndrumarea lui Mirel Rădoi, Naționala României U21 nu a pierdut niciun meci. În preliminariile pentru Euro 2019 a bifat patru victorii, iar în amicalul cu Belgia U21 a remizat.

„Arată foarte bine, pentru că ultima impresie contează. Felicitări jucătorilor, pentru că e o echipă de nivelul nostru, calificată la Mondial. Am schimbat sistemul de joc, 4-3-3, automatisemele noastre au suferit, au fost şi jucători noi. Ce am urmărit ca obiective, am rezolvat. Eu cred că jucătorii noi s-au descurcat bine, s-au ridicat la nivelul meciului. E o echipă cu personalitate”, a declarat Mirel Rădoi, selecționerul Naționalei de tineret la finalul partidei, citat de Mediafax.

Sursa foto: FRF

Ne poți asculta și aici: