Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Două loturi ale autostrăzii Câmpia Turzii-Târgu Mureș vor fi date în funcțiune până la sfârșitul anului

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Șova, verifică astăzi stadiul lucrărilor de pe autostrada Câmpia Turzii – Ogra – Târgu Mureș și anunță că două sectoare vor fi date în folosință până la sfârșitul acestui an.

„Cele două loturi sunt pregătite pentru recepție și, implicit, pentru deschiderea traficului. În acest an, se va circula pe cele două loturi, dar trebuie respectate condițiile de siguranță a traficului. Am venit aici pentru că este vremea să evaluăm ce s-a lucrat. Au fost multe probleme pe șantiere, m-am implicat încă de la începutul mandatului meu. Problemele legate de autorizații s-au rezolvat suficient de repede pentru ca antreprenorii să aibă front de lucru. (…) Vin aici pentru că este important să iau decizii. Nu vin în vizite cu caracter electoral”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Șova, la începutul vizitei pe autostrada Câmpia Turzii – Ogra -Târgu Mureș.

Potrivit datelor prezentate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, lucrările pe lotul 1 al tronsonului Ogra-Câmpia Turzii, în lungime de 3,6 kilometri, sunt finalizate, iar pe lotul 2 al tronsonului Târgu Mureș-Ogra, de 10 kilometri, lucrările sunt efectuate în proporție de aproape 95%. Cele două loturi au ca termen de finalizate lunile septembrie, respectiv decembrie 2018. Pe lotul 1 al tronsonului Târgu Mureș-Ogra, lucrările nu au început, în timp ce pe loturile 2 și 3 ale tronsonului Ogra-Câmpia Turzii, lucrările au fost efectuate în proporție de 58, respectiv 18%.

Sursa foto: Facebook/Ministerul Transporturilor

Citește și: Un nou sector de autostradă finalizat nu va putea fi folosit de șoferi

Te-ar mai putea interesa

X
X
X