Două transferuri într-o zi pentru CFR Cluj. Cristi Bud și Kevin Boli au revenit în Gruia

CFR Cluj a anunțat două transferuri într-o singură zi. Atacantul Cristi Bud și fundașul ivorian Kevin Boli au revenit la echipă.

„Cristi Bud a evoluat în 92 de partide în tricoul și a marcat de 30 de ori pentru echipa noastră, iar acum s-a reîntors la Cluj să pună umărul la câștigarea unui nou titlu!”, arată reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

Și fundaşul ivorian Kevin Boli a revenit la CFR Cluj, după ce a plecat în vară, alături de fostul antrenor al clujenilor, Dan Petrescu, în China, la echipa Guizhou Hengfeng.

Campioana României a anunțat pe Facebook că apărătorul, în vârstă de 27 de ani, a revenit în lotul ardelenilor: „Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Kevin Boli, fundaşul alături de care am câştigat ultimul titlu, a revenit în Gruia sub formă de împrumut de la formaţia chineză Guizhou Henfeng. Boli a evoluat pentru echipa noastră în sezonul 2017/2018 şi a bifat 14 partide în tricoul alb-vişiniu”.

În ultima etapă, CFR Cluj a învins Politehnica Iași, scor 1-0, după ce atacantul George Țucudean a marcat în ultimele secunde din minutele de prelungire ale partidei.

CFR Cluj este pe primul loc în clasamentul Ligii I Betano, cu 51 de puncte.

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj

Ne poți asculta și aici: