„End of the Road”. Trupa Kiss și-a anunțat turneul de adio. Din nou

Trupa hard rock Kiss și-a anunțat turneul de adio, „End of the Road”. Trupa americană a susținut deja un turneu de adio, în urmă cu 20 de ani.

Membrii trupei americane Kiss au anunțat că vor organiza un turneu mondial de adio.

Membrii trupei americane Kiss au anunțat că vor organiza un turneu mondial de adio, despre care spun că va fi „cel mai mare show din carieră”, potrivit publicației variety.com, citată de Mediafax.

Membrii formației nu au anunțat încă datele concertelor din acest turneu. „Ceea ce am construit și ceea ce am cucerit pe parcursul ultimelor patru decenii nu s-ar fi întâmplat fără milioanele de fani din toată lumea care au umplut cluburi, arene și stadioane”, se arată în comunicatul trupei.

Formula inițială a trupei, cu Peter Criss la tobe, a susținut deja un turneu de adio în urmă cu 20 de ani. De atunci, și chitaristul Ace Frehley a părăsit trupa, iar Paul Stanley și Gene Simmons, liderii formației, cântă alături de toboșarul Eric Singer și chitaristul Tommy Thayer.

Membrii trupei Kiss au devenit celebri pentru ţinutele strălucitoare și pentru machiajul lor. Kiss a vândut peste 100 de milioane de discuri și printre hiturile trupei se numără „Detroit Rock City”, „Rock’n’Roll All Night”, sau „I Was Made for Lovin’ You”.

Sursa foto: kissonline.com