VIDEO | Camila Cabello, marea câştigătoare la MTV Europe Music Awards 2018

Cântăreața americană Camila Cabello este marea câștigătoare a premiilor MTV Europe Music din acest an. Artista născută în Cuba a primit patru trofee.

 

Camila Cabello, în vârstă de 21 de ani, originară din Cuba, a înregistrat un uriaș succes comercial cu hitul „Havana”, interpretat împreună cu rapperul Young Thug, dar și cu albumul „Camila”, lansat în luna ianuarie.

Ea a fost nominalizată la şase categorii, la MTV Europe Music, iar duminică seara a câștigat patru premii, pentru cel mai bun cântec, cel mai bun artist, cel mai bun videoclip şi cel mai bun artist american, potrivit Mediafax.

La sfârșitul lunii august a acestui an, Camila Cabello a câștigat două premii MTV Video Music, pentru artista anului și videoclipul anului.

La gala de duminică, Janet Jackson a primit premiul Global Icon și a interpretat o selecţie a hiturilor sale din cei 40 de ani de carieră.

Show-ul a fost deschis de Nicki Minaj, cu noul ei hit „Good Form”, urmat de „Woman Like Me”. Niki Minaj a primit premiile MTV Europe Music pentru cel mai bun look şi cel mai bun artist hip-hop.

DJ-ul american Marshmello, care a obţinut premiul pentru cel mai bun artist electro, a încheiat gala alături de Anne-Marie şi hitul lor „Friends”, urmat de Bastille, cu „Happier”.

Printre câştigători s-au mai numărat și Dua Lipa, desemnată cel mai bun artist pop, Shawn Mendes, premiat pentru cea mai bună interpretare live, şi trupa 5 Seconds of Summer, care a primit trofeul pentru cel mai bun artist rock.

Sursa foto: Facebook/Camila Cabello

Ne poți asculta și aici: